1 июл. 2008 г., 09:23

Простичка приказка 

  Поэзия
508 0 8
 

Имало някъде някога

малка принцеса една,

тя танцувала с вятъра,

после летяла със свои крила.

Имало, имало!

Хора всякакви

и станало точно това:

Някога някъде хората всякакви

прекършили на принцесата

и  двете крила...

Плакала, плакала!

Чул я вятърът

и донесъл от някъде

(къде е това?)

две нови и бели,

на гълъб крила!

Чудеса!

И сега има някъде

малка принцеса една,

тя танцува валс с вятъра

и го прегръща с на гълъб крила!

© Наталия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??