7 нояб. 2016 г., 07:47  

Простичко обяснение в любов 

  Поэзия » Любовная
1198 6 16

Не съм прочут лирик. За жалост
не съм и мъдър философ...
Ще идат думите на халос
да разсъждавам за любов.

Ще кажа само, че със тебе
ни хляб ми трябва, ни вода,
ни сладък сън ми е потребен...
Това за мен е любовта!

Мечтая си, защо да крия,
да бъдеш извор ненапит,
от който цял живот да пия
и вечно да не бъда сит!...

© Роберт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??