Удар, безсилие, думи- кинжал,
поглед пронизващ без никаква жал.
Звън от кристал счупи се в мен,
болка раздираща хвана ме в плен.
Лудост обзе ме, приятелка беше,
огън запален в кръвта ми гореше.
Ала отново се възродих,
сили намерих, вината простих.
© Иванка Морарова Все права защищены