4.12.2023 г., 15:56 ч.

Простих 

  Поезия » Друга
147 0 1

 

 

 

 

 

Удар, безсилие, думи- кинжал,

поглед пронизващ без никаква жал.

 

Звън от кристал счупи се в мен,

болка раздираща хвана ме в плен.

 

Лудост обзе ме, приятелка беше,

огън запален в кръвта ми гореше.

 

Ала отново се възродих,

сили намерих, вината простих.

 

 

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога е по-добре да простим
Предложения
: ??:??