16 мар. 2019 г., 00:01

Просто 

  Поэзия » Другая
226 0 0

На всички,  които няма да оставят дори 

роботи да взимат решения вместо тях! 

 

Сам - от себе си - изисквах 

точност!  Просто съм естет! 

В проектирането исках -

с опит - да вървя напред! 

 

С този опит - много важен -

за експерт на община -

даже казусите - сложни -

разрешавах - с вещина! 

 

Него - с младите - споделям 

и осмислям своят ден! 

С младостта не се разделям! 

Тя живее - вътре в мен! 

 

                     *    *    *

Днес - в строителния сектор -

показно бездушие цари! 

Вече - всякакви - проекти 

се чертаят - просто за пари!... 

 

© Айдън Софуев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??