На всички, които няма да оставят дори
роботи да взимат решения вместо тях!
Сам - от себе си - изисквах
точност! Просто съм естет!
В проектирането исках -
с опит - да вървя напред!
С този опит - много важен -
за експерт на община -
даже казусите - сложни -
разрешавах - с вещина!
Него - с младите - споделям
и осмислям своят ден!
С младостта не се разделям!
Тя живее - вътре в мен!
* * *
Днес - в строителния сектор -
показно бездушие цари!
Вече - всякакви - проекти
се чертаят - просто за пари!...
© Айдън Софуев Всички права запазени