23 мар. 2017 г., 00:11

Просто ден 

  Поэзия
357 1 0

Морски бриз подухва леко,

слънцето гали всички сетива

и щастливо му е на човека -

Пролет е, а ухае на тъга.

 

Денят прекрасен е за срещи,

за обичане, смях и мечти,

дори за мързел (човешко)..

Как искам да го видиш ти

 

този ден. И твоята усмивка

'дето се разлива като дъга.

Липсва ми.От теб ми липсва всичко.

Пролет е, а ухае на тъга.

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??