23.03.2017 г., 0:11 ч.

Просто ден 

  Поезия
352 1 0

Морски бриз подухва леко,

слънцето гали всички сетива

и щастливо му е на човека -

Пролет е, а ухае на тъга.

 

Денят прекрасен е за срещи,

за обичане, смях и мечти,

дори за мързел (човешко)..

Как искам да го видиш ти

 

този ден. И твоята усмивка

'дето се разлива като дъга.

Липсва ми.От теб ми липсва всичко.

Пролет е, а ухае на тъга.

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??