Морски бриз подухва леко,
слънцето гали всички сетива
и щастливо му е на човека -
Пролет е, а ухае на тъга.
Денят прекрасен е за срещи,
за обичане, смях и мечти,
дори за мързел (човешко)..
Как искам да го видиш ти
този ден. И твоята усмивка
'дето се разлива като дъга.
Липсва ми.От теб ми липсва всичко.
Пролет е, а ухае на тъга.
© Емилия Йорданова Todos los derechos reservados