Той е гениален ерудит, той е умен -
магистрала Ботевград-Враца-Шумен!
Между сертификата и ваксинацията
много е мощна, силна куролацията!
Що Конституцията той да спазва -
нали посолството добре го опазва!?
Що да не го остави то да одобрява
шефове на служби, що туй да забравя!?
Женен, с три деца, Лена той опипа,
но една камера тях успя да спипа!
© Георги Все права защищены