31.08.2023 г., 0:27 ч.

Просто Киро 

  Поезия » Хумористична
368 0 0

Той е гениален ерудит, той е умен -

магистрала Ботевград-Враца-Шумен!

Между сертификата и ваксинацията

много е мощна, силна куролацията!

Що Конституцията той да спазва -

нали посолството добре го опазва!?

Що да не го остави то да одобрява

шефове на служби, що туй да забравя!?

Женен, с три деца, Лена той опипа,

но една камера тях успя да спипа!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??