22 февр. 2007 г., 17:41

Просто обичам те кажи 

  Поэзия
824 0 0

Шалчето ми ти хвани,
в него омотай се ти
и до мен стигни!
Да те гушна искаш, нали?!
Да, но ако с усмивка дариш ме ти!
И ще ти прошепна аз тогава "остани".
Ще кажеш  "обичам те"
и ще ни завърти стихията любов,
тъй както две сгушени  деца
безмълвно плачеха в нощта
и с надежда във очите
гледаха една падаща звезда.
Kъм нея ще отпправим поглед двама
и ще си пожелаем винаги да е така.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Сияна Върбанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??