25 нояб. 2009 г., 20:41

Просто си отиде 

  Поэзия » Другая
1166 0 21

И теб те няма...

Тръгна си така.

Не се обърна.

Нищичко не каза.

Пое по своя път

към вечността...

И днес те няма.

Просто си отиде...

© Анна Дюлгерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??