Nov 25, 2009, 8:41 PM

Просто си отиде 

  Poetry » Other
1150 0 21

И теб те няма...

Тръгна си така.

Не се обърна.

Нищичко не каза.

Пое по своя път

към вечността...

И днес те няма.

Просто си отиде...

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??