29 мар. 2012 г., 20:37

Просто така... 

  Поэзия
516 0 3

Просто така... просто така...

Понеже си ми другарче...

Ми се иска да ти подаря глухарче...

 

Просто така, просто така...

Дори и да не ти призная...

Нещо хубаво да ти се случи ще си помечтая.

 

Просто така... просто така.

Докато ти дърдоря –

че искам да си щастлив ще ти повторя.

 

© Ирен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??