9 окт. 2007 г., 08:58

Просто така  

  Поэзия
579 0 10
Ей-така, напук на теб,
ще спра да те поглеждам.
Ей-така, напук на теб,
ще престана и мили думи
да нареждам.
Ей-така, напук на теб,
ще засвири тъжно
цигулката в сърцето.
Ей-така, напук на теб,
ще те обичам с обичта
на кораба към морето.








© Пламена Добрева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??