Oct 9, 2007, 8:58 AM

Просто така  

  Poetry
540 0 10
Ей-така, напук на теб,
ще спра да те поглеждам.
Ей-така, напук на теб,
ще престана и мили думи
да нареждам.
Ей-така, напук на теб,
ще засвири тъжно
цигулката в сърцето.
Ей-така, напук на теб,
ще те обичам с обичта
на кораба към морето.








© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??