22 февр. 2011 г., 18:33

Просто ти - просто аз 

  Поэзия » Любовная
797 0 1

Отпивам от снощната
бира, молейки се да
усетя вкуса на
устните ти - не!

Блуждая в Петъчната
вечер. Прелиствам
спомени - малко са ми!
Трябват ми още!

Понякога съм малко
цинична. Гледайки
твоята снимка, 
мисля си за секс!

Затварям очи и
без срам връщам
назад лентата,
там - в прегръдката ти!

Мразя "тийн" проблеми!
Избягвам ги!
За това виждам само 
просто ти - просто аз! 

Звънейки тази вечер,
чувайки нежния ти глас,
думите мили - мойте
мисли излетяха!

Как го правиш, аз
не зная. Гробницата 
на моето застинало
сърце в увеселителен
парк превърна. 
"Скъпи, защо звъниш толкова късно!?"

© Апокалиптикс А Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??