6 окт. 2010 г., 17:13

Просто утеха... 

  Поэзия
679 0 4

Гледаш ме, радваш се - като дете,
непринудено, искрено и с надежда
... аз съм далеко, при нечие друго сърце,
а към тебе само по навик поглеждам!

Докосваш ме плахо... с влюбени пръсти,
дъхът ти по гърдите ми плъзва...
Горещо е, а всъщност колко студено е тук.
Тялото ми гори, сърцето бавно измръзва.

Целуваш ме - сгушена като коте във мен
изглеждаш... доволна, щастлива и влюбена.
И аз те обичам, но просто със теб
една малка част от мен е загубена.

Обичаш ме и искаш обич в замяна - разбирам,
да тръгнем заедно по една и съща пътека...
Искаш обич във шепа и част от мойто сърце,
но твоето за мен е просто утеха!

 

                                                     на  Диана

© Адриан Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??