13 дек. 2006 г., 00:23

Просто в прахта ми стъпки остави 

  Поэзия
766 0 1
Усмихнат ме поглеждаш,
в очите ти съм толкова безсилна.
За ръка към Ада ме повеждаш.
Не ще потръпна – аз съм силна!
Не ще издам ни стон, ни звук.
Душата си не ще предам.
Крачка няма да направя аз от тук,
нататък продължавай сам.
И няма за тебе да мечтая,
няма на страха да се отдам.
Ще почакам и ще дойде края,
ще се върнеш, молейки, от там.
Но сърцето ми не ще откриеш,
ще го оставя с теб да изгори.
И не опитвай раните да криеш,
кървяща празнота във мен боли!
Спомени не можеш да изтриеш,
самотата и на теб не ще прости!
И сълзите със сълзи не ще отмиеш,
просто в прахта ми стъпки остави...

© Ивелина Балабанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Чувството ти е силно, но от фомата и постройката има още какво да се желае.Продължавай, ще успееш!
Предложения
: ??:??