29 окт. 2020 г., 23:19

Просяк 6 

  Поэзия » Гражданская
205 1 0

Той плаче и нужда,

глад силно го терзае.

На сигурна смърт го осъжда

това, че за чуждата мъка нехаем.

 

Слепи сме за съдбата ужасна

на тези хора онеправдани

и с престъпност безучастна,

уви, в отвъдното ги каним.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??