25 февр. 2012 г., 02:15

Прозорец 

  Поэзия
445 0 1

днес не ѝ върви
затворила е един прозорец повече
отколкото има в апартамента си
каскадно ги е затваряла
да не влиза прах от екрана в стаята
по всяка вероятност щеше да ѝ провърви
ако беше нахранила
котките кучетата и мишките
в такива дни напомнянето
и драскането по стените върши работа
но не помага за проблема
с настройките на профила
и на анфаса

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??