19 апр. 2008 г., 17:25

Птица 

  Поэзия » Любовная
531 0 6
Нашата късна и трудна...
закъсняла любов
не отмина с красивото лято.
Тя остана на птицата в тъжния зов
към далечно отминало лято...

Тя отново е тук,
ала зимата зла???
Как ли нея студът ще пожали?
Само споменът вечен -
тази птица добра,
във сърцата пожари ще пали.

© Красимира Касабова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??