Ти виждала ли си смъртта
в очите на безкрила птица.
Там чезне в мрака светлина.
Остава мъничка искрица.
Мечти летящи в небесата,
а вятърът е в нейните пера.
Тя вярва в миг на чудесата
Надеждата е жива и сега.
Там горе близо до звездите
се рее волната душа.
Забравила за мрака в дните.
Усеща чиста красота.
Величествен е този полет
да търсиш вечна Светлина.
В която Бог ти дава пролет.
Цветя и бащината топлина.
Ти виждала ли си смъртта,
когато е Живот и Светлина.
© Гедеон Все права защищены
Сигурен съм, че няма да я видиш.