Птиците летят
Птиците летят в небето синьо,
иска ми се с тях да полетя,
в полета им всичко е красиво,
в себе си те носят волността.
Щастието искам да открия,
да пребродя цялата земя,
всички земни грижи да захвърля
и със мен да бъде любовта!
Да намеря цветето вълшебно,
то да ме дари със радостта,
от водата жива да отпия,
да е вечно с мене младостта!
Птиците летят, прегради няма,
ще ме вземат ли със тях сега?
В любовта прегради също няма,
полетът им дълго аз следя...
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены