Транспортно произшествие. Изтича ли любов?
А пулсът нейний как е? За него ли той бие?
Навременни ли мерки или във Пирогов?
Виж ти какви обрати кръстовището крие!
Разследване не трябва. Сама е причинила
в сърцето катастрофа и то със много жертви.
Поредно доказателство с любов че е препила:
щети емоционални, без разум, с малко нерви.
Сега ще полежи на пътя и ще живне.
Ще стане и ще тръгне, но вече в друг маршрут.
За знаци ще е сляпа и няма, щом подсвирне
водачът, да реагира. С предимство нейний път!
© Дивата Лагуна Все права защищены
Хах, много те вдъхновява тоя правилник, бре!