10.04.2011 г., 11:31 ч.

ПТП 

  Поезия » Любовна
737 0 3

Транспортно произшествие. Изтича ли любов?

А пулсът нейний как е? За него ли той бие?

Навременни ли мерки или във Пирогов?

Виж ти какви обрати кръстовището крие!

 

Разследване не трябва. Сама е причинила

в сърцето катастрофа и то със много жертви.

Поредно доказателство с любов че е препила:

щети емоционални, без разум, с малко нерви.

 

Сега ще полежи на пътя и ще живне.

Ще стане и ще тръгне, но вече в друг маршрут.

За знаци ще е сляпа и няма, щом подсвирне

водачът, да реагира. С предимство нейний път!

© Дивата Лагуна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??