9 авг. 2009 г., 17:08

Пулсиращо 

  Поэзия » Другая
639 1 3

Заповядах на сърцето си да бие,

кръвта да движи, но да не кърви,

звукът му – наранена струна,

заключиха безбройните слуги.

 

Наредих му да не ме издава,

в погледа не искам да личи

сянката на друга обич,

усмивката ми да не промени.

 

Уверих се, че ще ме послуша

моето пулсиращо сърце

и без стон, без кръв, без болка даже,

ще построи едно забравено лице.

 

© Ася Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??