14 мар. 2006 г., 20:49

Пулсът ми днес галопира 

  Поэзия
715 0 7
Пулсът ми днес галопира...скорост набира.
 Аз му налагам раван,ала подскача не спира ,
Прескача високи греди,прегради помита,не спира...
сякаш лети...Казвам му стига,недей!Нима не разбираш?
А всъщност си мисля,какво ли,нека живей!
Когато се налудува,ще се укроти.
А как ли? И аз не знам.А знае ли някой?
Как се спира надолу по стръмното?
Нали съм силна жена/от кога ли/.
Хайде във тръст,премини на раван..
Пулсът си днес усмирих.
А любовта си?..едва ли.


© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??