Пуснах те да си отидеш!
Пуснах те да си отидеш!
Не направих нищо да те спра!
Понякога не спирам да се питам
как ще живея с тази си вина?
Пуснах те да си отидеш!
Не мога да върна времето назад,
не минава и минута, без да мисля,
че животът ми без теб е ад!
Пуснах те да си отидеш!
Не ми остана нищо, само празнота,
нима повярвах, че е лесно
да съществувам без тебе в света.
Пуснах те да си отидеш!
От глупостта ми силно ме боли,
в първия миг имах теб, имах всичко,
а на следващия бях самотна и обляна в сълзи.
Пуснах те да си отидеш!
Днес човек съм с половин душа!
Но как да моля да простиш и да се върнеш,
като аз самата позволих да си отиде любовта!
Просто пуснах те да си отидеш!!!
© fervor Все права защищены
Поздрав мила !