24 апр. 2010 г., 21:00

Пустиня 

  Поэзия » Другая
552 0 0

Пустиня

 

Пясъци от безброй

разрушени мечти,

часовници, стрити на прах

във ръцете ми,

камбани със звън на самота

... числа от телефонни тефтери -

душата ми в борба е...

разуха и пустиня...

Празни атоми в главата ми

ще спорят,

убили всякакъв заряд,

идеи на безгрешните любовници,

посоките без пътища... и ад.

Два бряга се преборват винаги

в този хаос и смут.

Пустиня на нелепите случайности

във кръговрата на бездушна красота

... оставих в своите приятели

хиляди несвършени неща.

 

 

© Триб Трибс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??