Вземам в шепи от крайбрежния пясък,
откъдето преди малко бе минала ти -
частица от теб,твой отпечатък
преди да го вземат бели морски вълни...
И през моите пръсти-пясъчен часовник
с пясъчна нежност изнизваш се леко.
Ръцете ми тръпнат, сякаш виновни,
че те отнеха за мен и днес от морето...
© Иван Мишев Все права защищены