10 окт. 2010 г., 19:02

Пълна чанта 

  Поэзия » Другая
997 0 37


С автобуса днес ти пратих

пълна чанта със храна:

от градината домати,

чесън, лук и тархана,

кашкавалец "Родопчанка",

постни лозови сарми

и ошафа в дамаджанка,

шоколада ти любим,

от големите маслини,

чай за месеца суров.


Не разбра ли - пратих, сине,

пълна чанта със любов...



© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??