Oct 10, 2010, 7:02 PM

Пълна чанта 

  Poetry » Other
996 0 37


С автобуса днес ти пратих

пълна чанта със храна:

от градината домати,

чесън, лук и тархана,

кашкавалец "Родопчанка",

постни лозови сарми

и ошафа в дамаджанка,

шоколада ти любим,

от големите маслини,

чай за месеца суров.


Не разбра ли - пратих, сине,

пълна чанта със любов...



© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??