Тази вечер луната е пълна,
звезди огряват хладното небе,
аз лягам и прегръщам самотата,
а всъщност искам да прегръщам теб.
В ръце от обич искам да заспивам,
да слушам ритъма на твоето сърце,
с милувки нежни нека да ме топлиш,
с целувки страстни да омайваш мен.
Как искам нощемq сгушена до тебе,
да усещам кожата ти от сатен,
с устни да рисувам цялото ти тяло,
да почувствам силата във теб...
Дори в съня си силно те жадувам,
изгарям във любовният си плен,
ела при мен и дълго ме целувай,
изгаси пожара вътре в мен!
© Пламена Владимирова Все права защищены