6 апр. 2008 г., 22:28

Пълзяща вулгарност 

  Поэзия
538 0 0

Пълзи в мен душевно терзание -

как живее човешкото съзнание?

Как е възможно да мамиш, използваш и крадеш от душата,

без дори да не те кори Съдбата?

 

Искам да бичувам твоята вулгарност,

превърнала ме бе в душевен труп.

Изхвърлих непотребната, студена болка,

заровяйки празните, кухи твои молби и своя смут.

© Гергана Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??