Пълзи в мен душевно терзание -
как живее човешкото съзнание?
Как е възможно да мамиш, използваш и крадеш от душата,
без дори да не те кори Съдбата?
Искам да бичувам твоята вулгарност,
превърнала ме бе в душевен труп.
Изхвърлих непотребната, студена болка,
заровяйки празните, кухи твои молби и своя смут.
© Гергана Савова Всички права запазени