22 июл. 2017 г., 18:58

Пъпна връв 

  Поэзия » Любовная
1215 3 8

Ония двама, дето ги измислихме,

някъде все още се обичат.

Минава времето, а те все по- малко

на мене и на теб приличат.

Живеят в други светове

щастливи,

влюбени,

свободни...

А ние гоним бесове

и крием белези отровни.

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??