22 jul 2017, 18:58

Пъпна връв 

  Poesía » De amor
1204 3 8

Ония двама, дето ги измислихме,

някъде все още се обичат.

Минава времето, а те все по- малко

на мене и на теб приличат.

Живеят в други светове

щастливи,

влюбени,

свободни...

А ние гоним бесове

и крием белези отровни.

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??