Ония двама, дето ги измислихме,
някъде все още се обичат.
Минава времето, а те все по- малко
на мене и на теб приличат.
Живеят в други светове
щастливи,
влюбени,
свободни...
А ние гоним бесове
и крием белези отровни.
© Радка Миндова Всички права запазени