25 дек. 2012 г., 19:40

Пъртина... 

  Поэзия
789 0 11

Когато дългочаканото чудо

и тази Коледа дълбоко спи

под тежкия юрган на Неизбежното

и във съня си плаче и боли...

 

И Бог не позволява да се случи,

отлага го, незнайно за кога

и още дълго трябва да се уча

неразгаданата му воля да чета...

 

Тогава трябва вярата да впрегна,

за трудностите да благодаря,

пъртина да направя от Тъгата,

отвеждаща ме пак при Радостта...

 

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??