6 мар. 2010 г., 08:57

Първа любов 

  Поэзия » Любовная
428 0 0

    Първа любов

Първата любов,
неловка и игрива.
Летяща и горяща,
кървяща и спяща.

Тиха - скрита е вълна,
ранна, пролетна трева.
Дойде ли тя - не се връща,
а за вечност те прегръща.

© Пепа Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??