27 февр. 2010 г., 11:58

Първа нощ с нея 

  Поэзия » Любовная
610 1 2

Първа нощ с нея

 

Да погледна луната

тази вечер не смея,

тя сияе в позлата,

а ти сега си с нея...

 

Да погледна леглото

...не, не искам да спя,

то плаче с мене горкото,

че до теб заспива тя.

 

Да погледна в огледалото,

ще видя тежката сълза,

че целуваш й тялото

с горещи устни сега.

 

Да погледна небето

с гръм ще се разтреса,

че й галиш сърцето

с красиви и нежни слова.

 

Да погледна дрехите ти сега,

не, това не мога да преживея,

че тази нощ съблякла ги е тя,

в тази първа нощ с нея...

 

За първи път останала сама

се моля нека ослепея,

да не виждам никога това,

което ми напомня, че си с нея!

 

11.07.2009

© Радослава Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • често се случва.. но ..такъв е животът
  • Изляла е сърцето си лирическата. Тежко е да се преживее изгубена любов, но ни остава надеждата, че животът има неочаквани обрати и продължава.
Предложения
: ??:??