20 мар. 2010 г., 10:21

Първа пролет 

  Поэзия » Другая
2279 0 29

 

Стопи се снегът.

В пълноводната река

плуват облаци.

 

* * *

Дъждът се изля...

Върху голата земя -

набола трева.

 

* * *

Под акордите

на пролетния вятър -

птичи хоровод...

 

 

                                                       

                                              ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??