Запя свойта песен
звънчето за нас -
здравей, златна есен,
здравей, първи клас!
Ех, радост голяма
и песен и вик...
Сега съм на мама
любим ученик.
Така е чудесно
на чин да стоя.
И букви и песни
във час да редя.
Ех, утрини ясни,
училищни дни,
здравей, първокласник,
звънчето звъни!
Диана Тодорова - 6 клас
Диана Тодорова - 6клас
© Ученици Все права защищены
http://www.galanto.com/content/view/73/25/lang,bg/
В първи клас
Димитър Светлин
Запя свойта песен
звънчето за нас:
Здравей, златна есен!
Здравей, първи клас!
....................