21 авг. 2017 г., 18:49

Първичен грях 

  Поэзия » Любовная
276 0 0

            Първичен грях

Най-чистите, девичите сълзи

разцъфват на шестнадесет години,

когато младата душа кипи.

Когато казваш първото "любими"!

 

Туй казал бе поетът преди век

и тъй до днес животът продължава.

Обичаш ли любимия човек,

за него всяка жертва заслужава!

 

Тогава най-боли от любовта!

Сърцето най-ранимо е тогава!

Единственият грях е младостта!

Тогава всяка грешка се прощава!

© Георги Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??