21.08.2017 г., 18:49 ч.

Първичен грях 

  Поезия » Любовна
270 0 0

            Първичен грях

Най-чистите, девичите сълзи

разцъфват на шестнадесет години,

когато младата душа кипи.

Когато казваш първото "любими"!

 

Туй казал бе поетът преди век

и тъй до днес животът продължава.

Обичаш ли любимия човек,

за него всяка жертва заслужава!

 

Тогава най-боли от любовта!

Сърцето най-ранимо е тогава!

Единственият грях е младостта!

Тогава всяка грешка се прощава!

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??