4 февр. 2011 г., 13:10

Първична 

  Поэзия » Любовная
691 0 1

А мойта обич е така чиста и първична.
Тя не задължава, но да, понякога ограничава.
Но твоята любов ако е вечна,

това няма да е пречка.
Помниш ли това:

"Зад теб заставам и завинаги ще е така"?
Да... но ти така го умаловажи,
че разби на милиони парчета моите мечти.
И въобще не ме оцени,
а бях готова да съм твоя завинаги!
Трябва ли да съжалявам, че те срещнах?
Трябва ли да те мразя аз сега?
По дяволите, истината е, че те обичам
и завинаги ще е така!
Но и гордостта ми е първична
и трябва да ти споделя,
че и един ден да съжаляваш,
аз вече няма да съм твоя
НИКОГА!

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ако можеш да си толкова силна направи го, поздрав за стиха...
Предложения
: ??:??