Първото кравайче
Хрупкави кравайчета баба ни изпече.
Двамата с сестра ми бутаме се вече
кой да изпревари, първото да грабне -
ние на закуска винаги сме гладни.
А пък те ухаааят... - Белчо вън мяучи,
Сара се разлая, че нали е куче!
Сладко пружинира Веси със петички -
толкова е... сладка моята сестричка.
И нали съм батко - ще ú дам предимство.
Тъй ме учи татко. И... - от мен да мине.
Веси пък по равно счупи го за двама.
И нали е малка - тъй я учи мама.
© Надежда Маринова Все права защищены
Направо си ви представих!
Поздрави, Наденце!