29.01.2009 г., 11:07 ч.

Първото кравайче 

  Поезия » За деца
847 0 14

            Първото кравайче

 

Хрупкави кравайчета баба ни изпече.

Двамата с сестра ми бутаме се вече

кой да изпревари, първото да грабне -

ние на закуска винаги сме гладни.

 

А пък те ухаааят... - Белчо вън мяучи,

Сара се разлая, че нали е куче!

Сладко пружинира Веси със петички -

толкова е... сладка моята сестричка.

 

И нали съм батко - ще ú дам предимство.

Тъй ме учи татко. И... - от мен да мине.

Веси пък по равно счупи го за двама.

И нали е малка - тъй я учи мама.

 

 

© Надежда Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??